Om Grave og Planering AS

Vår historie

Selskapet Grave og Planering AS (Org.nr: 919 392 290 MVA) ble etablert i 1969. Aksjeselskapet har siden starten vært et familieid, privat selskap – og driver sin virksomhet innen maskinentreprenørfaget. Oppdragene er av varierende størrelse, omfang, type og vanskelighetsgrad.

Det er i dag andre generasjon som er drivere og ansvarlig for daglig og faglig drift av selskapet. Virksomheten drives i dag i mindre målestokk enn før, som følge av bortfall av eiere og drivere.

Sikkerhet for kunden

Virkeområdet har i hovedsak vært Oslo og Akershus, men vi har også hatt en del oppdrag i eksempelvis Østfold og Vestfold.

Grave og Planering AS er sentralgodkjent for ansvarsrett tiltaksklasse 2 (Godkjenningnr: 2003013592). Dette stiller visse krav til selskapet og daglig/faglig leder. Bedriften er også såkalt MEF-bedrift (medlem av Maskinentreprenørenes forbund), noe som innebærer en ekstra sikkerhet for deg som kunde.

Garanti

Det gis minimum 5 års garanti på arbeidene vi utfører. Det forutsettes at arbeidene utføres ihht. våre spesifikasjoner/tilbud og gjeldende forskrifter.